Randari-Animatii 3D

logo AG alb

Despre NOI!

Despre NOI!

Bine ai venit pe site-ul nostru!

AGstudio3D este studioul tau de creatie la care poti apela cu cea mai incredere.  Suntem o echipa dedicata, cu foarte multa experienta si te putem ajuta fie ca ai nevoie de servicii de design interior (concept de amenajari interioare) sau de servicii 3d (randari 3d / animatii – prezentari de exceptie ale lucrarilor de arhitectura/design interior).

Te invitam sa vizualizezi portofoliul de lucrari pentru a ne cunoaste mai bine! Click pe link

Portofoliul foarte variat in domeniul servicilor 3d (randari si vizualizari arhitecturale) garanteaza gama larga de servicii dar si calitatea furnizata de AGstudio3D.

Puteti apela la serviciile noastre fie ca acestea reprezinta designul interior al unui spatiu sau imobil , randari 3d si animatii , promovarea unui ansamblu rezidential.

Customer reviews!

Foarte serios, atent la detalii si foarte orientat catre satisfactia beneficiarului. Raport calitate-pret extrem de bun. Am comunicat foarte bine si colaborarea a fost o placere, iar rezultatele au depasit asteptarile. Termenul de predare a fost respectat. Recomand!!!

5/5

Bob Nicolaescu

dezvoltator imobiliar NESEA "StandardsUpgrade"

Disponibilitate in modificarea proiectul pentru a atinge solicitarile clientului. Accesibilitate, profesionalism, termen respectat!

4.5/5

Popescu Dragos

Co-Founder/Owner la Porti si Garduri din Aluminiu Craiova - Alumgates

Am lucrat cu dl. Daniel intr-un proiect de case individuale. Randarile sale (atat la interior cat si exterior) s-au ridicat la cel mai inalt standard. Recomand cu placere serviciile dansului!

4.5/5

Alexandru TUDOR

dezvoltator imobiliar Staltu Homes, IASI.

Servicii profesionale la preturi foarte competitive. Recomand cu incredere oricui are nevoie de o randare grafica!

4.5/5

Gabriel Panaitescu

proiect casa individual