Randari-Animatii 3D

logo AG alb

Servicii

Randări exterioare case, vile, ansambluri rezidențiale

Randarile exterioare ajuta la vizualizarea sau prezentarea unei cladiri, chiar si inainte de finalizare. Astfel, randarea devine o unealta excelenta pentru promovarea unui imobil.

Fiecare proiect începe cu câteva schițe, dar, de cele mai multe ori, ele nu pot prezenta întregul concept. Noi îl putem exprima prin design digital 3D, realizând perspective și randări prin care dumneavoastră să vă puteți prezenta cu ușurință proiectele. Această metodă de prezentare este foarte eficientă întrucât se bazeză pe reproducerea fidelă a realității prin materialitate, ambient, lumină, proporții și alte caracteristici reprezentative. 

Lucram după desene, schițe, imagini sau descriere. Rapid, accesibil și eficient.

Randări interioare apartamente, case, vile

Randarile interioare sunt folosite pentru prezentarea in detaliu a diferitelor zone din spatiu,
chiar si inainte de finalizarea acestuia. Sunt o unealta indispensabila pentru un designer de interior,
un dezvoltator imobiliar sau pentru cei care vor sa testeze idei de amenajare interioara.

Randari tip plan 3D apartamente, case, vile

Planurile 3D ofera o vedere de ansamblu asupra spatiului. De obicei se randeaza cate unul pentru fiecare nivel.

Primul pas in crearea unui plan 3D este desenarea la scara a apartamentului, dupa specificatiile primite. In pasul urmator se adauga texturile (parchet, greasie, faianta, lavabila, tapet) si se utileaza grupul sanitar si bucataria. Apoi, se adauga restul mobilei si decoratiunilor. Ultimul pas este adaugarea luminilor si randarea.

ANIMATII 3D

Animatia grafica ocupa un loc extrem de important in sfera productiilor vizuale create pentru comunicarea digitala a unui brand.

Este important sa intelegem ca, de multe ori, comunicarea nu reprezinta doar informare, iar pentru ca productiile vizuale realizate in campaniile de comunicare sa fie eficiente este nevoie ca acestea sa poata oferi explicatii si descrieri detaliate.

Randare interactivă

Randarea interactivă este o tehnologie care îți permite să interacționezi cu un model 3D: poate fi rotit pentru a fi văzut din orice unghi, poate fi apropiat pentru detalii sau depărtat pentru o vedere de ansamblu.
Modelul poate fi distribuit cu un link scurt. Poate fi postat pe site sau pe rețele de socializare. Poate fi văzut pe telefon, tableta, laptop, pc, mac, în realitate augumentată sau realitate virtuală.

5 ani experienta

5 stele acordate de clienti

Raspuns rapid

suport dedicat